TALENTVOLLE FOTOGRAFEN GEZOCHT VOOR FOTOWEDSTRIJD MOLEN IN BEELD
Het Nieuwsblad - 06-06-2012 - Wesley Poelman
WETTEREN - Ben je een verwoed fotograaf, maak je graag originele foto's? Waag dan je kans en doe mee aan de wedstrijd 'Molen in Beeld' van de Van Hauwermeirsmolen in Massemen.

De Van Hauwermeirsmolen in de Watermolenstraat in Massemen is de plek waar je het unieke molenaarsambacht kunt observeren, sfeervolle natuurfoto's kunt nemen, je bomma met haar 94° verjaardag vereeuwigen, een nostalgische remake van 1920 kunt maken of de geboorte van je drieling kunt vieren.

Ga langs in het weekend, bij mooi weer of bij donkere onweerslucht. Maak die bewuste foto en geef, in een leuke tekst, een mooi gedicht, weer welke belevenis dit voor jou betekende.

De mooiste, gevatte, origineelste 25 foto's worden gekozen door een vakjury bestaande uit Marc Van Gysegem (o.a. oud-academiedirecteur Wetteren), Eric Bracke (freelance journalist bij o.a.De Morgen), Alain Goublomme (voorzitter Levende Oost-Vlaamse Molens)en Damien De Leeuw (Molenforum) en tentoongesteld op Open Monumentendag.

De 3 beste foto's verdienen een prijs.

1° prijs: overnachting in B§B het Burgemeestershof voor 2 personen

2° prijs: dubbel fotoboek Molenland

3° prijs: Fairtrade geschenkenmand

De inzendingen moeten uiterlijk 27 augustus ingeleverd zijn. Info over hoe je dat moet doen en het wedstrijdreglement kun je bekijken als je hier klikt.
Dit artikel heeft een link met volgende molen(s):
Naam en GemeenteType
Van Hauwermeirsmolen
Massemen - Wetteren
Bovenslag watermolen